top of page

Trekveer, Trekveer kunststof

Updated: Jan 11, 2021

Trekveer, Trekveer kunststof

STERK, SNEL, VEILIG Trekveer kunststof

We maken niet-geleidend Trekveer met trots.

Trekveer kunststof
Trekveer kunststof

Wij zijn een gespecialiseerde fabrikant van elektrische bedradingshulpmiddelen "Trekveer"

We hebben SF-niet-geleidende Trekveer ontwikkeld door ons gedurende vele jaren te concentreren op de verbetering van de productprestaties.


SF werd gelanceerd in 2014 en is het ultieme niet-geleidende Trekveer kunststof product met uitstekende elasticiteit en zachtheid.


Wij produceren een variëteit van types tot 1/2/3/4 strengen met een lengte van 16 ~ 650ft (5 ~ 200M) afhankelijk van het doel van elektrische bedrading of kabelinstallatie. Daarom kunt u gebruiken door te selecteren op basis van de gewenste werktoepassing, zoals elektrische huisleidingen, leidingen voor communicatie, leggen van kabels, enz.

Trekveer
Trekveer

Super Fish nietgeleidend Trekveer (Fish Tapes)


Trekveer Trekveer kunststof is ontworpen om gemakkelijk een elektrische draad in een leiding te plaatsen en is een hulpmiddel dat als een elektricien de elektrische Trekveer in de leiding duwt en de draad verbindt met de frontterminal gat van het vistape dat uit de andere kant van de leiding komt voordat het de Trekveer kunststof trekt, maakt de draad door de binnenkant van de leiding.


Het gebruik van staaldraad, in plaats van de Trekveer om de elektrische draad vroeger in de leiding te plaatsen, was een harde werker en de draad werd regelmatig in de leiding opgevangen.


Integendeel, onze SF-niet-geleidende Trekveer kunststof gebruikt zachtgebogen, speciale plastic materialen, dus werken is niet moeilijk en de draad kan, wanneer deze door de hand wordt getrokken, probleemloos in de conduit worden geplaatst.


Trekveer Fabrikant
Trekveer Fabrikant

Voor meer informatie.

Gelieve ons te contacteren.


E-mail: sales@huenckorea.com


P.S:

WIJ zoeken partners over de hele wereld.

Als u geïnteresseerd bent in het verspreiden van onze "Super Fish" niet-geleidende elektrische vistape, neem dan gerust contact met ons op.

Comments


bottom of page