top of page

Trekkefjær

Updated: Jan 11, 2021

Trekkefjær

Sterk, rask, trygg TREKKEFJÆR

Vi er en spesialisert produsent av elektrisk ledningsverktøy "Trekkefjær"

Trekkefjær
Trekkefjær

Vi har utviklet SF ikke-ledende Trekkefjær ved å konsentrere seg om forbedring av produktytelsen i mange år.


Lansert i 2014 er SF det ultimate Ikke-ledende TREKKEFJÆR produkt med utmerket elastisitet og mykhet.


Vi produserer en rekke typer opp til 1/2/3/4 strenger med lengden på 16 ~ 650ft (5 ~ 200M) avhengig av formålet med elektrisk ledning eller kabelinstallasjon. Derfor kan du bruke ved å velge i henhold til ønsket arbeidsapplikasjon, for eksempel husholdningsrørledning, kommunikasjonsrørledning, kabinlegging etc.


ikke-ledende Trekkefjær (Fish Tapes)

elektrisk ledningsverktøy
elektrisk ledningsverktøy

Trekkefjær TREKKEFJÆR har blitt designet for å sette en elektrisk ledning lett inn i en rørledning, og er et verktøy som dersom en elektrisk arbeidstaker skyver den elektriske Trekkefjær inn i ledningen og kobler ledningen med frontterminalen Hulet av fisketapeen kommer ut fra den andre siden av rørledningen før du trekker elektroinstalācijas rīks, slik at ledningen passerer gjennom innsiden av rørledningen.


Bruk av ståltråd, i stedet for Trekkefjær å sette den elektriske ledningen inn i ledningen tidligere, var en hard arbeidstaker, og ledningen ble fanget ofte inne i ledningen.


Tvert imot bruker våre SF Ikke-ledende TREKKEFJÆR forsiktig bøyde, spesielle plastmaterialer, så det er ikke vanskelig å arbeide, og ledningen, når den trekkes av hånden, kan settes inn i ledningen uten vanskeligheter.

elektrisk verktøy
elektrisk verktøy

For mer info.

Værsåsnill kontakt oss.


E-post: sales@huenckorea.com


P.S:

VI leter etter partnere over hele verden.

Hvis du er interessert i å distribuere vår "Super Fish" ikke-ledende elektrisk Trekkefjær, er du velkommen til å kontakte oss.


Comments


bottom of page