top of page

Indtrækningsbånd, Kabelgennemførings

Kabelgennemførings, Indtrækningsbånd

Stærk, hurtig, sikker kabelindtrækningssystem

Vi gør ikke-ledende Indtrækningsbånd med stolthed.

Vi er en specialiseret producent af elektrisk ledningsværktøj " Indtrækningsbånd "

Vi har udviklet SF ikke-ledende Indtrækningsbånd ved at koncentrere os om forbedring af produktydelsen i mange år.


Lanceret i 2014 SF er det ultimative, ikke-ledende elektroinstalācijas rīks produkt med fremragende elasticitet og blødhed.


Vi producerer en række typer op til 1/2/3/4 tråde med en længde på 16 ~ 650ft (5 ~ 200M) afhængigt af formålet med elektrisk ledning eller kabelinstallation. Derfor kan du bruge ved at vælge i henhold til den ønskede arbejdsapplikation som husholdningsledninger, kommunikationsrørledninger, kabelføring osv.


ikke-ledende Indtrækningsbånd (Fish Tapes)

Indtrækningsbånd kabelindtrækningssystem er designet til let at føre en elektrisk ledning i en ledning og er et værktøj, hvis en elektrisk arbejdstager skubber den elektriske Indtrækningsbånd ind i ledningen og forbinder ledningen med den forreste terminal Hulet af fisketape, der kommer ud af den anden side af røret, før du trækker elektroinstalācijas rīks, gør ledningen passere gennem indersiden af ​​røret.


Brug af ståltråd i stedet for Indtrækningsbånd at sætte den elektriske ledning i rørledningen tidligere var en hård arbejdstager, og ledningen blev fanget ofte inde i ledningen.


Tværtimod bruger vores SF Ikke-ledende kabelindtrækningssystem forsigtigt bøjede specielle plastmaterialer, så det er ikke svært at arbejde, og tråden kan, når den trækkes af hånden, uden problemer indføres i ledningen.


For mere info.

Kontakt os venligst.


E-mail: sales@huenckorea.com


P.S:

VI leder efter partnere over hele verden.

Hvis du er interesseret i at distribuere vores "Super Fish" ikke-ledende elektrisk kabelgennemførings, er du velkommen til at kontakte os.

Comments


bottom of page